Liceul Teoretic Creștin PRO DEO – PRO Educație, PRO Valori morale, PRO DEO

Testimoniale

Mediul construit în școală promovează respectul, compasiunea și empatia în conformitate cu învățăturile creștine. Profesorii sunt mina de aur a şcolii.
Pop Rares
Părinte/Tutore legal
Valorile şi principiile creştine sunt integrate destul de bine în programul şcolar. La multe dintre materii/lecţii se discută şi din punct de vedere al principiilor creştine, iar acasă acestea constituie punctele de pornire ale discuţiilor din cadrul familiei cu privire la principiile şi valorile creştine. Mediul şcolar promovează respectul, compasiunea şi empatia în conformitate cu valorilor creştine. Elevilor li se prezintă aceste valori de către cadrele didactice la orele de dirigenţie și la orele de capelă. Temele dezbătute la orele de capelă sunt de mare folos elevilor.
Pop Angela
Părinte/Tutore legal
Valorile şi principiile creştine sunt transmise copiilor astfel încât ele pot fi și acumulate corect. Calitatea generală a educaţiei primite este foarte bună! Ceea ce mă bucură cel mai mult este faptul că dascălul este în același timp și profesor dar și prietenul copiilor.
Chitidean Raluca Loredana
Părinte/Tutore legal
Noi, Pro Deo, suntem o familie unită. Suntem alături unii de alţii şi Îl slujim pe Dumnezeu oriunde. Ne respectăm şi ne ajutăm cu drag, promovând respectul, compasiunea și empatia în conformitate cu valorile creștine. În această şcoală poţi simţi prezenţa lui Dumnezeu. Înainte de ore ne rugăm pentru o zi reuşită, iar când întâmpinam un obstacol ne rugăm împreună. Prodeo te pregăteşte pentru viaţă, atât spiritual cât şi educativ.
Moț Olga
Elev
Ca și părinte cu valori și principii creștine, am dorit ca și copiii noștrii să crească într-un mediu sănătos și curat din punct de vedere moral. La liceul ProDeo am găsit învățători și profesori care au reușit să integreze în programul școlar aceste valori și principii. Au făcut-o fie prin propriul model de comportament față de elev, fie prin lecții și activități intenționate. Calitatea educației este ridicată, învățătorii și profesorii fiind implicați și dedicați în a oferi o valoare cât mai mare actelor educaționale. Mediul școlar al liceului ProDeo promovează respectul, compasiunea și empatia atât prin activități variate ce se desfășoară la clasă cât și prin consilierea elevilor atunci când este cazul.
Păcurar Andreea
Părinte/Tutore legal
Consider că valorile creştine sunt destul de bine integrate în programul şcolar. Din punctul meu de vedere calitatea generală a educaţiei primite în această scoală are o valoare care îşi va dovedi calitatea în timp.
Almasan Rut
Elev
Principiile şi valorile creştine sunt armonios integrate în programul şcolar conducând astfel la creionarea unei direcții sănătoase în societate. Mediul şcolar promovează în cea mai mare parte respectul, compasiunea şi empatia în conformitate cu învățăturile creştine, contribuind la o dezvoltare armonioasă a personalității elevilor. Calitatea generală a educației primite, în general, din cadrul liceului este una bună, adaptată schimbărilor din societate.
Precup Raluca
Părinte/Tutore legal
Calitatea generală a educaţiei primite este foarte bună, deoarece școala noastră are ca obiectiv îmbunătățirea continuă a performanțelor. Educația este orientată spre rezultate de excelență și este susținută de profesori bine pregătiți din punct de vedere profesional! Elevii sunt încurajați să arate compasiune și empatie pentru cei din jur, ajutându-se reciproc, punându-se accent pe un comportament cuviincios! Foarte bine, întrucât orice minor poate înțelege, fiindu-i prezentate aceste valori. Aceasta înzestrează elevii cu valori autentice ce oferă sens și semnificație vieții.
Barta Simona
Părinte/Tutore legal
Valorile creștine sunt integrate în programul școlar. Am considerat întotdeauna o binecuvântare faptul că sunt prezentate aceste valori în cadrul școlii. Consider că nivelul de studiu este ridicat la noi în şcoală. Am fost încurajați tot timpul să atingem un standard cât mai înalt la nivel de învățătură şi am primit sprijinul necesar în acest sens.
Morea Ava Ruth
Elev
Valorile și principiile creștine sunt bine implementate în programul școlar, astfel copiii sunt îndrumați pe calea cea bună.Din punctul meu de vedere școala promovează respectul față de cei din jurul nostru, empatia și compasiunea. Poți apela cu încredere pentru că vei fi ascultat și înțeles.Calitatea generală a educației în școala Pro Deo este de cea mai bună calitate, aceasta reflectându-se în rezultatele elevilor la evaluările naționale.
Rotar Raluca Ioana
Părinte/Tutore legal